Këshilla Seksuale

50 % e meshkujve zgjohen me penis të ngritur në mëngjes,ja përse ndodh

12:52 / 22.06.2016
Ju ka rastisur të zgjoheni pranë një mashkulli, “lodra” e të cilit është zgjuar shumë më herët dhe ke pyetur veten: Pse vallë? Disa studiues thonë se një mashkull nën të 50-at... 
More »

Këshilla të ndryshme

Ja tri ilaçe shtëpiake për thembrat e çara

13:54 / 21.07.2016
Shumë vajza dhe gra nuk mbathin take të larta dhe bëjnë çmos vetëm për t’i fshehur thembrat e çara. Thembrat e çara janë dukuri e shëmtuar dhe shkaktojnë dhimbje. Por, pavarësisht... 
More »

Ushqim

Rrepa e kuqe është super-ushqim për anemikët

13:51 / 21.07.2016
Nisur edhe nga vetë ngjyra kuptohet që rrepa e kuqe është ushqimi bazë për anemikët. Këtyre të sëmurëve u këshillohet pirja çdo ditë e 150 ml lëng të rrepës së kuqe, para buke... 
More »

Udhëtim & Turizëm

Pink Sands Beach, një ndër plazhet më të çuditshme

09:30 / 19.04.2013
Plazhet rozë janë mjaft të rralla. Harbour Island, një pjesë e vogël e Bahameve posedon një nga plazhet më të bukura të Karaibeve. Karakteristika e veçantë e këtij plazhi është... 
More »
© 2016 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress