10 organet që nuk ju nevojiten njerëzve

2

2Trupi i njeriut është kompleks dhe i përbërë nga shumë organe.

Por, a do të mund të funksionojë trupi siç duhet nëse organe të caktuara largohen?

Një gjë e tillë po del të jetë e mundur dhe më poshtë janë 10 organet të cilat edhe nëse hiqen nga trupit, njeriu mund të jetojë shëndoshë e mirë, transmeton Indeksonline.

-Gjëndra e Hipofizës -Bajamet -Nyjet limfatike -Gjëndra tiroide në brendi të qafës -Njëra mushkëri mund të largohet në rast të ndonjë sëmundje kronike -Shpretka -Mitra -Vezoret -Apendiksi (pjesë e dal nga një organ) -Njëra veshkë.

Komento