Archive: September 2009

Studime të reja rreth goditjeve në tru

Goditje në tru do të thotë humbje e shpejtë e aftësisë së funksionit të trurit për shkak të ndërprerjes së furnizimit me gjak. Prandaj këshilla është kjo; nëse shikoni një njeri që pëson …

Mbijetoni karcinomën e gjirit

Gratë të cilat gjenden në fazën fillestare të karcinomës së gjirit, mund shumë të rrisin gjasat e mbijetimin duke ndërruar stilin e jetës, duke përfshirë ushqimin e rregullt dhe të drejtë si …

Sëmundjet e lëkurës te fëmijët

Ekzema atopike, e cila shpesh quhet ekzema fëmijërore ose vetëm ekzema, është pezmatim i lëkurës që shkakton puçrra të kuqe në lëkurë, e bën lëkurën të thatë dhe me luspa që zakonisht …