Archive: November 2009

Probleme e jetës në çift

Shumë kujt mund t’i ketë ndodhur që në shtrat të ketë një mashkull, që nuk e merr i pari iniciativën për të bërë lojëra në seks. Dhe në rastet kur Ajo e merr e para iniciativën, ai …

Si të evitoni dhimbjet mujore

Si mund të qetësoheni nga to? Shumë ekspert mendojnë që simptomat e dismenoresë janë shkak i shprehive kequshqyese dhe problemeve emocionale të përballueshme. Pjesa më e madhe e …

Kivi i mirë për zemrën

Sipas një studimi të bër rrethë ndikimit të kivit në organizem janë gjetur rrezultate se kivi është shumë i mirë për zemrën. Në këtë studim kanë marrë pjesë 43 vullnetarë me …