Archive: December 2009

Diabeti në stinën e dimrit

Diabetikët dhe sidomos ata që vuajnë nga diabeti i sheqerit tip 2, mund të shfaqin ndërlikime serioze gjatë stinës së dimrit, nëse nuk tregohen të kujdesshëm. Mjekët shpjegojnë …

A ju pëlqen aroma tij

Aroma e djersës së mashkullit dallon varësisht nga disponimi i tij, ndërsafemra në bazë të kësaj arome mund të zbulojë nëse mashkulli e pëlqen atë ose jo. Një hulumtim i …

Tri ilaçe kundër dhimbjeve të fytit

Dhimbja në fyt me rastin e gëlltitjes, temperatura e rritur, dhimbja e kokës dhe dhimbjet në nyja dhe muskuj, tregojnë në angjinë dhe tonzitilis, njëra nga sëmundjet më të përhapura gjatë …