Archive: January 2010

Patëllxhani për nervat

Patëllxhani përmban shume fije prandaj e ule nivelin e larte te kolesterolit. Përmban kalium ashtu qe siguron rregullimin e ujit ne qeliza, magnezi siguron qetësi shpirtërore, kurse  hekuri …

Uthulla e mollës është e shëndetshme

Uthulla e mollës është shumë e shëndetshme dhe ajo duhet të jetë pjesë përbërëse e ushqimit ditor. Ja disa receta të cilat janë treguar shumë të suksesshme në shërimin e disa gjendjeve dhe …