Archive: April 2010

Sfera erotike

Romantikë por praktikë. Besnikë, në letër. Një studim ekskluziv i “L’Espresso” ka zbuluar elemente të sferës erotike italiane. Mes tyre flitet për ëndrrat, fantazitë, …

Duhani shkakton kancer të mushkërive

Duhani nënkupton bimën e  familjes “Nicotiniana” të llojeve dhe të tipeve të ndryshme të modifikuar apo jo modifikuar gjenetikisht, me gjithë pjesët e saj. Sot, duhani konsiderohet droga më …

Zvogëloni stresin duke qeshur

Kjo është përfundimi i një studimi të fundit të realizuar nga ekspertë të universitetit të Kalifornisë, i cili është paraqitur në konferencën “Biologjia eksperimentale” në Anaheim dhe tregon …