Archive: May 2010

Si pritet kërthiza shpejt

Nëse do të vohej qoftë edhe disa sekonda prerja e kordonit të kërthizës së fëmijës së porsalindur, do të ishte jetësore për shëndetin e tij. Kjo vonesë mund t’i garantojë fëmijës më shumë …

Disa pyetje për menstruacionet

Sa zgjasin menstruacionet normale? Zakonisht ato zgjasin 4 – 6 ditë dhe humbja e gjakut është rreth 36 ml ( sa një filxhan kafeje). Humbjet normale të gjakut sillen rreth 10 dhe 200 …

Dhjetë pijet më të dobishme të botës

Shkencëtarët e Universitetit të Kalifornisë në Los Anxhelos kanë bërë këto ditë listën më të dobishme të pijeve. Kjo listë është bazuar për përpilimin e saj në përmbajtjen e antikosidantëve …