Archive: June 2010

Nxitësit e dëshirës seksuale

Afrodiziak është çfarëdolloj substance apo aktivitet që ngjiz dëshirën për dashuri. Disa kanë pikënisje shkencore, por tek shumica e tyre vepron impulsi i imagjinatës. Çdo kulturë dhe …

Perdja e syrit

Katarakti apo siç e njohim ndryshe perdja e syrit është një mjegullim i lentes së syrit si pasojë e shtimit të disa proteinave. Ashtu si mosha e njeriut, kataraktet rriten në mënyrë …