Archive: August 2010

Disa këshilla për të shmangur variçet

Muskujt e tkurrur, në të vërtetë i aktivizojnë muret e enëve të gjakut, të cilët, të stimuluar, e shtyjnë gjakun dhe lëngjet nga poshtë, lart. Nëse në fund të orarit të punës ndjeni lodhje …

Maskat estetike

E bukur, e freskët dhe mbi të gjitha natyrale. Është përpjekja që shumë femra kërkojnë të realizojnë në pamjen e tyre. Ekziston një mënyrë e ngadaltë, e vazhdueshme, por shumë efikase për …

Izolohen qelizat që rrisin gjoksin

Izolohen për herë të parë staminalet e indeve të gjirit, të nevojshme në të ardhmen për t’i rindërtuar ose për kirugjinë estetike. Qelizat, të izoluara për momentin në kavie laboratori, …

Trajtimi i duhur i akneve

Aknet (puçrrat e rinisë) fillojnë të paraqiten që në moshën e hershme të pubertetit, pra tek femrat nga mosha 11 vjeçare, e tek meshkujt nga mosha 13 vjeçare. Kjo moshë është tepër …