Archive: November 2010

Faktoret qe shkaktojn celulitin

Celuliti eshte nje infeksion i rende i lekures. Me shfaqjen e celulitit bateria deperton nga shtresat e jashtme te lekures ne ato me te thella, duke krijuar fryrje dhe thellime, qe i japin …

Higjiena personale

Në kohë të sotme nuk ka më dallime të tilla ndërmjet meshkujve e femrave për sa i përket shijes erotike dhe ndjenjave, në përgjithësi. Maniret e bukura dhe kujdesi për vetveten i përmbajnë …

Pse shkaktohet dhembja e veshit?

Ftohja është shkaktari më i zakonshëm i pezmatimit të veshit. Sipas mjekëve, është mëse e zakonshme që pezmatimi i veshit të nisë me ftohje, sepse virusi i ftohjes ia bën të vështirë …

Infeksionet virale

Me ardhjen e stinës së dimrit shtohet rreziku për të kaluar probleme shëndetësore me aparatin e rrugëve të frymëmarrjes. Kjo periudhe është problematike sidomos të prekurit nga bronkiti …