Archive: January 2011

Testohet ilaçi kundër hepatitit

Një ilaç i ri kundër formës më të rëndë të hepatitit, i cili shkakton dëmtim të madh të mëlçisë, e ndonjëherë edhe vdekjen, është përfituar nga shkencëtarët francezë dhe ka hyrë në fazën e …