Archive: February 2011

Spinaqi forcon muskujt

Një porcion prej 300 gramë spinaq në ditë përmbush për pesë për qind sasinë e oksigjenit, e cila është e nevojshme gjatë ushtrimeve. Efekti është aq i madh sa që mund ta vëreni vetëm pas …

Ilaçet nga mjalti

Apiterapia është mënyrë natyrore e shërimit nëpërmjet së cilës, veç e veç dhe në kombinime të ndryshme, shfrytëzohet prodhimi i bletëve, të cilat janë thesar i vërtetë i materieve …

Djersa e njeriut

Aroma e fortë që shkakton djersa e njeriut të rritur është unike, ndërsa si theksojnë shkencëtarët njeriu lëshon djersë pothuajse nga secila pjesë e trupit. Aroma e fortë e njeriut tërheq së …

Skleroza multiple

Shkencëtarët theksojnë se simptomat e sklerozës miltiple (MS) forcohen gjatë kohës së ngrohtë. Skanimi i trurit të pacientëve të sëmurë prej sklerozës multiple në krahasim me kushtet …