Archive: March 2011

Qëndrimi ulur, rrezik për shëndetin

Të jesh i ulur përpara televizorit, duke ndërruar kanalet me telekomandë mund të duket si një aktivitet çlodhës dhe aspak i dëmshëm për shëndetin. Por një grup shkencëtarësh amerikanë kanë …

Vetitë e panxharit

Sipas ayurvedit, panxhari është ushqim i cili ka veti ngrohëse, prandaj është ushqim ideal gjatë muajve të ftohtë dimërorë. Panxhari është unik për shkak të përmbajtjes së lartë të …

Ja se si të dukeni më bukur

Nëse lëkura juaj qërohet, përgatitni një piling prej dy lugëve me kripë deti dhe katër lugëve me vaj ulliri. Me lëvizje qarkore fërkojeni lëkurën me masën e fituar, fytyrën shpëlajeni mirë …

Dieta japoneze

Regjimi japonez për humbjen e kileve të tepërta nënkupton një marrje më të vogël të ushqimeve, si dhe moskonsumimin e disa ushqimeve të tjera. Për dy javë mund të humbni deri në shtatë …