Archive: May 2011

Konsumimi i frutave ul stresin

Situatat e stresit ndikojnë jo vetën në ekuilibrin psikologjik, por në afate të gjata, mund të kenë ndërlikime fizike tek individët. Prandaj, konsumi i frutave ul emocionet dhe …

Inflamacioni i kyçeve

Infeksionet bakteriale janë ndër shkaqet kryesore të shfaqjes së artritit infeksioz. Mikrobet patogjenë, nëpërmjet gjakut dhe sistemit limfatik zhvendosen në kyçe dhe ndikojnë …

Buzëkuqi i shndritshëm

Ky lloj i buzëkuqit deri më tani është përdorur nga shumë yje dhe modele të ndryshme me famë botërore. Buzëkuqit neon, nuk janë ngjyra të lehta për t’u mbajtur, ua tërheqin …