Archive: June 2011

Shpargujt me veti afrodiziake

Shpargujt gjithnjë e më shpesh po shfaqen në meny të tryezave familjare. Është fat, sepse ato të gjelbrit janë përplot minerale (kalium, fosfor, kalcium, magnez) dhe me vitamina (me folat, …