Archive: July 2011

Jahti me vullkan dhe ujëvarë

Jahti ekstravagant “Tropical island Paradise” i gjatë 90 metra është punë e kompanisë britanike, e cila merret me ndërtimin dhe dizajnimin e jahteve, “Yacht island Design”. “Pjesa e jashtme …

Kanceri i zorrëve mund të shmanget

Në bazë të revistës “Cancer”, duhanxhinjtë janë më të rrezikuar se do të preken nga kanceri në zorrë të trashë dhe janë më shumë të rrezikuar të vdesin nga kjo sëmundje në krahasim me …