Archive: October 2011

Preshi

Preshi është një perim i pasur me ujë (më shumë se 90%) me pak kalori dhe e këshilluar për dieta dobësimi, ai është i pasur me vitamina, si vitamina A, përmban shumë vitaminë C dhe sasi të …

Fruta dhe perimet qe na dobesojne

Mund të duket e pabesueshme, por në natyrë ekzistojnë disa ushqime që jo vetëm kanë pak kalori, por pas ngrënies nxisin trupin që të rrisë metabolizmin, duke bërë që të shpenzohen më shumë …

Rregullat e puthjes

Relaksohu ! Lëshoje trupin dhe merr frymë thellë nëse të duhet. Fillo ngadalë dhe filloje nga qetësimi i vetes. Ruani ritmin Mos ia merr atij frymën me gjuhën tuaj nëse ai dëshiron të puthë …