Archive: November 2011

Shputa e shtrembër

Shputa e shtrembër është deformitet kompleks i shputës i lehtë për diagnostikim, por i vështirë për korrigjim. Prof. dr. sci. Cen Bytyçi, ortoped, traumatolog tel. 044 118 590 Shputa e …

Efektet kuruese te molles

Molla është frut, me ndikim të madh pozitiv në shëndetin tonë. Ul në mënyrë të dukshme, rrezikun e sëmundjeve të zemrës, ndihmon kundra kapsllëkut dhe mban konstante vlerat e sheqerit në …