Archive: December 2011

10 ushqimet që luftojnë gripin

Sot shkenca dhe mjekësia ka bërë të mundur që të evitohen ose të shërohen shumë sëmundje të përhapura, të trupit dhe të mendjes, duke bërë një jetë të shëndetshme. Një rol të rëndësishëm …

Një jetë seksuale më…

Pesë mënyra për të rigjeneruar jetën tuaj erotike. E KËNAQSHME Një nga çështjet më të zakonshme, sipas një terapisti seksi, është se klientët e tij ankohen për pamundësi në të arriturit …

Efektet e çajit të Shtogut

Shtogu është një bimë shumë e njohur në vendin tonë.  Në sajë të këtyre substancave çaji i përftuar prej tyre ndihmon dukshëm në lehtësimin e dhimbjeve të shkaktuara nga nervi …

Ç’ndodh ne internet ne harkun e 1 minuti

Për 60 sekonda Google u përgjigjet rreth 700 000 kërkesave për kërkim, shkarkohen rreth 600 video në Youtube, publikohen 500 000 komente  në Facebook, shkëmbehen mbi 90 000 Twiter, dërgohen …