Archive: April 2012

Ja mosha kur truri ndal zhvillimin

Të hash vaktet e ushqimit me familjen dhe njerëzit e dashur mund të jetë diçka që u bënë më të shëndetshëm dhe më të lumtur. Sipas dietologëve, diçka e jashtëzakonshme ndodh teksa jeni duke …

Ruani mesazhet e Gmail në Google Docs

Opsionet Cut dhe Paste janë shumë të mira, por Google ofron edhe një opsion i cili mundëson ruajtjen e mesazheve të Gmail në formatin PDF në shërbimin Google Docs. Ja si bëhet kjo: 1. …

Pjekuria arrihet me 24 vjet

Shkencëtarët e kanë zbuluar arsyen e sjelljes fëmijërore dhe dehjes së shpeshtë – njerëzit bëhen të rritur vetëm në mesin e viteve të njëzeta. Truri te njerëzit zhvillohet deri në …

Kurthet e padukshme te ushqimeve

Metabolizmi i shpejtë në orët e para të ditës, në fund të saj fillon të ngadalësohet. Me ngadalësimin e metabolizmit minimizohet edhe energjia e përdorur në aktivitetet jetësore. Ushqimet e …