Archive: May 2012

Qershitë – ilaç dhe eliksir nga natyra

Ekspertët shëndetësorë kanë të drejtë kur qershitë i quajnë “ilaç nga natyra”, ngase janë burim i pasur me vitamina të cilat shtojnë forcën e organizmit, përmirësojnë tretjen si …