Archive: June 2012

Infarktet parandalohen nga kafeja

Kafeja që nga kohërat e lashta konsiderohet si pije e domosdoshme për njerëzit. Megjithëse cilësohet e domosdoshme gjatë ditës, në bazë të disa studimeve kafeja në disa raste edhe mund …

Dieta që shkrin kilogramët

Nëse dëshironi të humbni kilogramët e tepërt më shpejt se zakonisht dhe me këtë rast ta pastroni organizmin nga helmet dhe të hiqni shumicën e ujit që grumbullohet në trup, dieta e …