Archive: July 2012

Sheqeri nga pemët dhe perimet i dëmshëm

Sheqeri i pemëve siç është fruktoza është treguar më i dëmshëm se sa ëmbëltuesit e tjerë. Sheqeri natyral të cilin mund ta gjejmë në pemët e freskëta, lëngun e frutave është treguar se …