Archive: August 2012

Buzë të grimuara me dy ngjyra

A janë në trend buzët e grimuara me dy ngjyra? Këtë herë bëhet fjalë për dy ngjyra të ndryshme buzëkuqi. Pikërisht për shkak të veçantisë së pamjes së buzëve në dy nuanca të ndryshme, fytyra …

Ushqimi zgjon epshin në shtrat

Ushqimi dhe seksi janë dy kënaqësi të rëndësishme, por janë më së shumti të lidhura ndërmjet vete. Kënaqësia e cila ju përshkon kur në gojë ju shkrihen kafshatat e ushqimit të preferuar dhe …

Ngjyrat e ushqimeve, që na e shtojnë oreksin

Ndoshta supa mund të jetë shumë e mirë, por nëse perimet e saj nuk janë të kombinuara bukur për sa u përket ngjyrave, do të na pritet me siguri oreksi për ta ngrënë atë. Pikërisht, rëndësinë …