Archive: November 2012

Rigjeneroni lëkuren tuaj

Për një rigjenerim total të lëkurës, dhe një qarkullim sa më të mire të gjakut në qelizat e fytyrës ju sugjerojmë t’a trajtoni fytyren me një maskë me përbërës natyral e cila do t’ju …

Si të pastroni fytyren

Dëshironi të pastroni fytyren tuaj nga pluhurat e pafundme që ju shoqerojnë në ambientin tuaj? Akoma nuk keni gjetur masken e duhur e cila i pershtatet tipit të lëkurës suaj? Meqënse …

Rregullat e puthjes

Puthja një gjest shumë i komentuar dhe shumë i pelqyer nga të gjithë njerzit në mbarë botën, pasi me anë të saj shprehet ndjenja më e bukur në botë që është “Dashuria”. Puthja në anën tjeter …

Maskë kunder rrudhave

Tani më në fund do të mund të eleminoni shfaqjen e rrudhave në fytyren tuaj, si dhe të pakësoni ato që keni aktualisht në lëkurë. Mjafton që t’i trajtoni lëkuren e fytyres me një maskë e …

Maskë me karrotë dhe mjaltë

Dëshironi të trajtoni lëkuren e fytyrës tuaj me një maskë të mirë? Trajtimet kozmetike janë të kushtueshme, dhe nuk mund t’i përballoni dot nga ana ekonomike, atëherë ju ftojmë të provoni …