Archive: December 2012

Uthulla e molles dhe dobite e saj

Uthulla e molles ne perberjen e saj posedon 19 deri 22 minerale te rendesishme per rritje, riperterije dhe kujdes ndaj organizmit: kalium, natrium, magnez, kalcium, fosfor, squfur, hekur. …