Archive: January 2013

Si të lëmoni lëkuren e fytyrës

Ka disa periudha në jetën tonë ku na qellon të ballafaqohemi me probleme të shumta dhe normalisht plot stres nga ambienti që na rrethon. Trupi ynë reagon ndaj këtyre faktorëve dhe bëhet i …

Maskë me banane dhe pjeshkë

E çfarë do mund të ishte më mirë për lëkuren tuaj se sa një maskë me banane dhe pjeshkë. Kjo maskë është e përshtatshme për të gjitha tipet e lëkurës sepse nuk e irriton atë dhe nuk shkakton …