Archive: February 2013

Si të trajtojmë lëkuren e thatë

Lëkura e thatë dominohet nga leckat e degraduara të lëkurës, irritim i arcaruar, dhe nëse nuk trajtohet dhe rigjenerohet lëkura me përbërësit e duhur atëherë do të krijohen rrudha brenda pak …

Si të eleminoni shfaqjen e rrudhave

Ky trajtim do t’ju ndihmojë të trajtoni dhe rigjeneroni lëkuren e fytyrës duke evituar kështu krijimin e rrudhave. Përbërësit; 2 lugë kolagjen 1 kastravec mesatar 1 thikë 1 blender …

Duhani dëmton lëkurën

Duhani dëmton lëkurën Lajmi i fundit ka të bëjë me konfirmimin që nikotina sjell tek gratë një formë të veçantë aknesh, e vështirë për t’u kuruar, e quajtur nga dermatologët Akne Komedogjene …