Archive: April 2013

Fantazitë seksuale të femrave

Fantazitë seksuale deri më tani kanë qenë atribut i meshkujve. Njihuni me dhjetë fantazitë më të çmendura të femrave në shtrat Kur bie fjala për krijimin e një raporti dashuror dhe seksual, …

Rock’n’roll valët dhe vëllimi

Si ta bëjmë këtë frizurë? Natyrisht, kjo varet nga flokët tuaj dhe tekstura e tyre. Nëse keni flokë “të padëgjueshme”, që “shkon” secila në anën e vet – tani më shumë duhet të përpiqeni t’i …

Tallazet zigzag

Keni menduar që këto frizura më kurrë nuk do të kthehen në modë? Gabim. Ja sërish edhe tallaze të bëra zigzag me hekur apo me gërshërë dhe flokë plot e përplot teksturë. Dallimi është vetëm …