Archive: September 2013

Këshilla seksuale

Disa zakone seksuale 1- Brenda vaginës tuaj përdorni vetëm lubrifikantë me bazë ujore.? Lubrifikantët mbrojnë vaginën e thatë nga dëmtimet dhe irritimet gjatë seksit. Lubrifikantët me bazë …

Palltot më femërore

Nëse edhe gjatë këtyre ditëve të fundit të dimrit dëshironi të dukeni moderne, vishni pallto të ngrohtë apo pelerinë. Nxirreni në pah shtatin Nëse e adhuroni lëkurën, freskojeni pallton e …

Dieta amerikane

Gjatë kësaj diete është shumë e rëndësishme që të merreni me aktivitete fizike. Vraponi ose bëni kërcime me litar për rreth 45 minuta në ditë dhe bëni ushtrime për secilin grup të …

Bullizmi dhe autizmi

Një studim i ri i publikuar në arkivën e Mjeksisë të Pediatrisë dhe Adoleshentëve sugjeron se adoleshentët me çrregullimin e spektrit të autizmit (ÇSA) – të cilët janë shpesh herë të prekur …