Archive: January 2014

Ligje të pazakonshme

Kur t’i mbushni 65 vjeç, do të lejoheni të martoheni me kushërirën ose do të përfundoni në burg, nëse jeni puthur në vende publike. Nëse ju kapin në shtrat me bashkëshorte të huaj, dënimin …

A i njohim mirë burrat?

Meshkujt dhe femrat janë instinktivisht ‘të programuar’ për t’u diferencuar drejt roleve gjinore, të cilat janë pothuajse të lindura. Megjithëse shumica e psikologëve dhe sociologëve do të …

Disa hapa deri të super-seksi

Edhe pse pasioni është nxitësi i parë për çuarje të dashurisë, ekzistojnë edhe gjëra të tjera të rëndësishme, të cilat marrëdhënien seksuale e shndërrojnë në tregim të vërtetë që ka fillim …

Pozitat seksuale për dobësim

Seksi sigurisht që ndihmon në humbjen e peshës, “gjimnastika në krevat” djeg po aq kalori sa një seancë aerobie. Një marrëdhënie përfshin muskujt, qarkullimin e gjakut, sistemin …