Archive: February 2014

Ushqimet më të pasura me biotin

Për rëndësinë e biotinit keni lexuar (mund të lexoni) në artikullin paraprak. Ndërsa për ushqimet e pasuara me biotin, lexoni në vijim. Ushqimet e detit Ushqimet e ndryshme të detit si tuna, …

Të famshmet pa makijazh

Nganjëherë ia vlen të shikohet pamja e vërtetë e femrave të cilat konsiderohen ndër më të bukurat në botë apo për pamjen e të cilave ëndërrojnë ta kenë shumica e fanseve të tyre. Disa nga to …

Trend: shalli, kravata ose qaforja

Këtë sezon nuk do të vihen në pah unazat dhe byzylykët, por theksi do të vihet në ato që do barten përreth qafe. Disenjatorët botërorë na kanë dhënë disa propozime, ndërkaq juve ju mbetet që …