Archive: May 2014

Ja disa arsye përse duhet të pini kafe

Besohet që kafeja të mban lëkurën e shëndetshme. Antioksidantët e saj janë të njohur si parandalues së kancerit të lëkurës. Redukton sëmundjen e ekzemës, dhe aknet. Përmirëson funksionimin e …

Ëndrra gjuha e njeriut

Të gjithë besojmë, se njohim me të vërtetë shumë mirë vetëm një gjuhë, atë që ne e quajmë “amtare”, edhe pse kemi mësuar disa gjuhë të tjera të huaja: frëngjisht, anglisht, …

Disa ndër shkaktarët e migrenës

Migrena është sëmundje e trashëgueshme, shpesh herë mund të shfaqet gjatë fëmijërisë. Shkaktarët kryesorë të saj janë mungesa e madhe e gjumit, stresi i tepërt, mungesa e të ushqyerit, …

Si të hiqni qeskat poshtë syve

Qeskat poshtë syve  gjithmonë janë një faktor shumë shqetësues për femrat. Së pari ju duhet të zbuloni motivin real përse ju dalin këto qeska të padëshirueshme. Disa ndër motivet e mund të …