Archive: June 2014

Përse qeshim?

Buzëqeshja ka të njëjtën gjuhë. Ne nuk vendosim të qeshim kot, por vjen në natyrë të pavullnetshme. Nëse keni menduar se buzëqeshja është zgjedhje e juaja do kuptoni se keni gabuar. Ne …

Maskë për flokë të thatë

Flokët e dëmtuar, janë shumë të ndjeshëm dhe herë pas herë ju këshillojmë të aplikoni ndonjë maskë kundër tharjes së tyre. Flokët e thatë kanë tendencën të krijojnë maje të dyfishta. Për të …

Relaksoni sytë me maska natyrale

 Përzieni një patate dhe kopër,ka një efekt qetësues. Ju mund të përdorni feta të holla patateje ose kastravec në sy drejtpërdrejtë, një ilaç i vjetër i gjyshes për një lodhje të …