Archive: July 2014

Make up për mbrëmjet verore

Mbrëmjet e ngrohta të verës janë shumë të favorshme për të dalur me shoqërinë në zhurmën e verës. Sot do ju japim një ide se si të trukoheni për mbrëmjet verore.  Këto këshilla janë të …

Çfarë është dieta “Dukan”?

Këtë dietë e krijoi mjeku francez Pierre Dukan gati 10 vjet më parë, për të ndihmuar njerëzit obezë. Në bazë të dietës, e cila ndahet në katër faza, qëndron një plan i pasur me proteina dhe …

Zhdukni pikat e zeza me domate

Dëshironi ti zhdukni në mënyrë normale pikat e zeza? Pritini domatet në feta të trasha, por duke bërë gjithashtu disa feta të holla për pjesën e hundës. Shtrihuni dhe vendosini fetat e …

Maskë për lëkurë të thatë

Keni lëkurë të thatë dhe kjo gjë ju shqetëson shumë? Tani që koha është më e ngrohtë lëkura e thatë është problematike, duhet mbrojtur dhe i duhet kushtuar shumë kujdes sepse rrezet e …

Maskë me vezë për zhdukjen e akneve

Lëkura me akne gjatë gjithë kohës ju fal pasiguri dhe kjo gjë nuk është aspak e këndshme. Sot do ju ndihmojmë me një trajtim për lëkurën e yndyrshme dhe me akne. Ndani të bardhën e vezës nga …