Archive: August 2014

Këshilla për një çift të ri

Duhet të dini të qëndroni, edhe kur të arrini disa vjet martesë, të dashuruar. Përpiquni të pëlgeni njëri-tjetrin vazhdimisht. Përdorni në mënyrë të vetëdijshme ndaj njëri-tjetrit të gjitha …

Përse tradhëtojnë meshkujt?

Psikologjikisht meshkujt e kanë më të thjeshtë të justifikojnë veten e tyre para konceptit të tradhtisë. Meshkujt nuk ofrojnë seks, zakonisht ata kërkojnë marrëdhënie seksuale, ndërkohë që …

Si të largojmë përtesën?

Përtesa – ka thënë Konfuci – ecën aq lehtë, sa që mjerimit nuk i duhet lodhje e madhe për ta arritur. Kjo thënie nuk ndryshon shumë nga ajo e Etigen Graces, mbreti i çelikut, që …

Mbroni lumturinë tuaj

Lumturia juaj është një thesar e si e tillë, kalon rreziqe serioze. Prandaj duhet të mbrohet. Mjerë kush e lë të ekspozuar nga kërcënimet e rreziqet që e rrethojnë dhe e përgjojnë nga çdo …

Çantat luksoze

Çantat firmato janë ato që preferohen kudo. Çanta të mrekullueshme me prerje dhe me copa fantastike. Të gjitha femrat i lakmojnë këto tip çantash luksoze! A keni menduar ndonjëherë se cila …