Archive: September 2014

Përse gërhijmë kur flemë?

Gërhima mund të jetë e lidhur me ndonjë problem serioz shëndetesor dhe mund të ndikojë jo vetem tek ai që gërhet përveç tjerash mund të ketë efekte negative në marrëdhëniet midis …

Dobitë shëndetësore të limonit

Limoni është i mbushur me vitaminën C e cila ndihmon të neutralizojë çdo lloj sëmundjeje në trup. Limonët kanë elementë antibakterial të shumtë. Kujdesi i gojës: hedh pak leng …

Këshilla për flokët e lyer

Mbase ju nuk i jepni rëndësinë e duhur por duhet të jeni të sigurtë që grupi i flokëve të lyer është ai grup që kërkon më tepër kujdes. Flokët mund të ashpërsohen shumë dhe në rastet kur ato …