Archive: April 2015

Cili është gjoksi perfekt?

Një mjek britanik thotë se ka zbuluar formulën për një gjoks perfekt. Sipas Patrick Mallucci, 45 përqind e volumit të gjoksit duhet të jetë sipër thithkës dhe 55 përqind duhet të jetë …

Lidhja e dhimbjeve me trurin

Dhimbja e ka një qëllim – ajo mund të të ndalojë të prekësh flakën, për shembull, apo të ecësh me këmbë të thyer. Me shërimin e plagës, dhimbja ikën. Zakonisht. Por, në mbarë botën, një në …

Shkencëtarët gjejnë shkaqet e astmës

Ju tashmë nuk do të keni më nevojë për të përdorur pompën me ajër kundër bllokimit të frymëmarrjes. Shkencëtarët e Universitetit Cardiff kanë gjetur shkaktarët astmës. Ata shprehen se ky …

Pijet që përmirësojnë kujtesën

Ushqimi ka funksionin më të rëndësishëm për trup dhe shpirt të shëndoshë, mirëpo nuk duhet lënë pas dore edhe pijet. Nëse ndonjëherë ju ka ndodhur të harroni ku i keni lënë çelësat ose nuk …