Archive: May 2015

Disa efekte të aspirinës

Me arritjen e stinës së ngrohtë të verës, lirisht mund të themi se ka arritur edhe një sezon përcjellës me këtë stinë tropikale. Me verën arrin edhe sezoni i pickimeve dhe kafshimeve, nga …

Si t’i trajtoni aknet

Çdokush e dëshiron një lëkurë të bukur dhe të pastër, mirëpo kjo gjë nuk është çdoherë e mundshme, për shkak të cikleve mujore, stresit dhe gjërave të tjera, të cilat nuk i keni nën …

Simptomat e mungesës së kromit

Kromi është një mineral i cili është thelbësor për shëndetin e të gjithë organizmit. Megjithatë, studimet kanë treguar se një numër i madh i njerëzve vuajnë nga mungesa e tij. Mungesa e …