Archive: June 2015

Të mirat e mentes

Menta është një bimë që njihet për vetitë e saj të shëndetshme në organizmin tonë. Ajo përmban ujë, fibra, proteina, shumë minerale (kalcium,lium, magnez, fosfor, natrium), vitamina (të …

Pse dridhen qerpiket?

Dridhja e qerpikut është një fenomen që ndryshe njihet si miokimi dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Ky është një fenomen që lind për …