Archive: July 2015

Çajet që mbrojnë shëndetin nga sëmundjet

Të gjithë e dimë se çajet janë pije të shëndetshme, që më së shpeshti i pimë kur jemi të ftohur apo kur kemi grip. Por, çajet kanë edhe një aftësi të madhe parandaluese, kështu që nuk do të …

Ja sa zgjat një seks i mirë

Zor se ka një aktivitet tjetër ku shpenzojmë kaq shumë ndjenja dhe energji sa kur bëjmë seks. Megjithatë ka shumë pikëpyetje se sa duhet të zgjasë një seancë e mirë seksuale.Tashmë kjo …

Sekreti i mosplakjes

Për të qëndruar e re sa më gjatë, ju duhet ti ndiqni këto këshilla: Shmanguni nga nxehtësia Flokët e vajzërisë kanë shkëlqim dhe lëvizje mirëpo përdorimi i presës së rrafshët apo asaj për …