Archive: September 2015

Ja si t’i luftoni ethet në buzë

Tharja e buzëve nga të ftohtit , dhe efekti i herpesit dëmton shumë buzët. Virusi është ngjitës, edhe nëse nuk ka shenja të dukshme , ai mund të kalohet përmes prekjes , puthjes, përdorimi i …

Efektet e shëndetshme të mandarinës

Mandarina është një ndër frutat më të pëlqyer nga njerëzit kjo për shkak të shijes së saj.Mandarina është e pasur me vitaminë C, që është mbrojtës i shëndetin në vjeshtë dhe dimër, kur …