Archive: October 2015

Luftoni tumoret me xhenxhefil dhe mjaltë

Një grua amerikane, e cila pretendon se kishte vuajtur nga kanceri, ka publikuar recetën e një ilaçi popullor për të cilin thotë se e ka ndihmuar të kurohet. Receta përbëhet nga xhenxhefil …