Archive: November 2015

Leng miks për humbje të peshës

Këto lëngje për humbje të peshës kanë veçori të shumta ushqyese dhe kanë karakteristika që eliminojnë toksinat dhe yndyrën. Përdorimi i këtyre lëngjeve është vërtetuar të ketë efekt edhe në …

Sindromi Reye

Të rriturit që ndihen me dhimbje dhe ethe shpesh herë konsumojnë aspirinë. Por, ju nuk duhet asesi ti jepni fëmijës suaj aspirinë në këtë mënyrë. Përdorimi i aspirinës nga fëmijët dhe …

Dieta me hurma arabe

Ajo “respekton” dobësinë e njerëzve të cilët hasin vështirësi për mbajtjen e dietave, duke mos kërkuar asnjë lloj sakrifice dhe vetëdisipline për të ndjekur këtë dietë. Arsyeja? Hurmat arabe …

Ja kuptimi i ëndrrave erotike

Nga romantika e thjeshtë e deri tek skenarët e nxehtë, secili nga ju të paktën një herë ka pasur ëndrra të nxehta erotike. Edhe pse shumicës i duket e çuditshme që të ketë ëndrra me …