Archive: February 2016

Kafeja ngrenë nivelin e kolesterolit në gjak

Studiuesit në Universitetin Bujqësor të Vageningenit, në Holandë, thonë se pirja e kafesë së pafiltruar ngre nivelin e kolesterolit. Fjala kyç është “e pafiltruar”. Përse? Në “Research …

Çaji i cili eliminon 8 centimetra nga beli

Receta për dobësim me vetëm tre përbërës ka nxitur një “eufori” globale, posaçërisht për shkak që janë më të shumtë ata të cilët e kanë provuar dhe kanë vetëm fjalë miradije për këtë …