Archive: March 2016

Mos ushqyerja me mish të kuq, qon ne depresion

Shkencëtarët nga Australia kanë zbuluar se femrat që konsumojnë sasi të vogla të mishit të kuq, dy-herë më tepër kanë gjasa t’ju diagnostikohet ndonjë çrregullim mendor, shkruan një sondazh …

5 ushqimet që ngrisin disponimin tuaj

Hulumtimi tregon se ushqimi që ngrit disponimin në të vërtet funksionon në trurin tuaj për t’iu bërë më të lumtur dhe më të relaksuar. Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në disponimin, …

Pija kundër stresit dhe ankthit

Kjo limonadë me livando redukton stresin dhe ankthin. Tashmë është e pranuar gjerësisht se livando mund të ndihmojë në uljen e ankthit, redukton simptomat e depresionit dhe vepron si një …