Archive: July 2016

Kujdes mos konsumoni Paracetamol

Paracetamoli është ndër emrat më të njohur në mjekësi dhe shumë njerëz varen nga ai për të parandaluar ndjenjat e dhimbjeve. Sidoqoftë, disa studime të fundit, veçanërisht një i kryer nga …