Archive: November 2016

Problemet me placentën

Placenta është organ i cili formohet në murin e brendshëm të mitrës menjëherë pas konceptimit. Përmes placentës, fryti merr materiet ushqyese dhe oksigjenin, ndërsa hedh mbeturinat e …

6-të ushqimet e pasura me karbohidrate

Nëse dëshironi të humbni në peshë apo ta mbani nën kontroll peshën që keni, karbohidratet janë gjëja e parë nga çfarë duhet pasur kujdes në ushqim. Ëmbëlsirat, buka dhe makaronat janë …