Archive: December 2016

Gripi dhe ftohja e zakonshme

Gripi ёshtё gjendje akute infektive e sistemit respirator e cila shkaktohet nga virusi A, B dhe C. Përhapet lehtë dhe lajmërohet nё epidemi tё mёdha ose tё vogla nё sezonёn e dimrit. Ftohja …

Sëmundja e arterieve karotide

Cilat simptoma janë shenja të sëmundjes së arterieve karotide? Si caktohet diagnoza? Çfarë të bëhet kur ndodh mbyllja e plotë e enëve të gjakut? Sa janë të gatshëm njerëzit tanë që të …